BOENDE & MATPAKET

Under iChallenge helgen har vi reserverat det bästa boendet för alla våra träningsgäster på Radisson Blu Resort, så när alla aktiviteter det bara går. Tillsammans med Skistar erbjuder vi förmånliga priser på boende under helgen, från ca 624 kr/natt per person.

Vi rekommenderar att ni bor 19 till 22 september, alltså 3 nätter.

Den 19:e september är det incheckning och välkomstskål, den 20-22:e tränar ni och har kul, den 22:e efter lunch är det hemresa.

Här kan du läsa mer om de olika varianterna och klicka dig vidare till bokningen som sköts av Skistar.

Radisson Blu Resort Trysil

Perfekt om ni ska bo 1 till 4 personer

Radisson Blu Resort Trysil är perfekt beläget nära alla iChallenge aktiviteter på Turistsenteret. Hotellet erbjuder 6 restauranger, ett stort äventyrsbad med flera bassänger & klättervägg, Spa & Relax samt bowlingbanor av högsta klass.

OBS! För att boka rum till iChallenge rabatt PRIS behöver ni boka via knappen nedan. Det finns även andra boendealternativ runt om hotellet som ni kan boka via Skistars hemsida om ni inte gillar detta.

Priser med rabatten blir följande (inklusive frukost):

  • 2 personer i Standard rum: 5074 kr för 3 nätter.
  • 4 personer i Standard rum: 7377 kr för 3 nätter.
BOKA RADISSON BLU RESORT

MATPAKET

Frukost ingår i boendet om ni bor på Radisson Blu Resort i Trysil. På resorten finns flera olika restauranger, men för er som vill har vi tillsammans med Skistar tagit fram ett matpaket med lunch och middag till förmånligt pris. 

  • iChallenge – 3 st luncher och 2 st middagar – 1995 kr/person

Matpaketet kan ni boka här:

BOKA MATPAKET