SÄLEN

8-11 JUNI 2023

SCHEMA

fredag 9 juni
LÖRDAG 10 JUNI
SÖNDAG - EN ÖVERRASKNING...

schema & COACHER

ANGELICA BENGTSSON

Angelica har en bakgrund inom handboll och fotboll. Hon började som styrke- och konditionstränare i sitt eget fotbollslag för cirka 15 år sedan.
Sedan 9 år tillbaka arbetar hon som tränare på en gymnasieskola för att utbilda elever i styrke- och konditionsträning och är idag även tränare på ikoniska Måndagsklubben i Falun. Hon är idag och har varit under en lång tid en av våra mest klart lysande stjärnor inom CrossFit, tyngdlyfning och Funtionell Fitness, där hon tävlat framgångsrikt både nationellt och internationellt.

Superkul att få möjligheten att vara med som coach på ichallenge. Ser framemot en fantastisk träningshelg med andra härliga människor. Vill man lära sig mer om olympiska lyft så får man hänga med mig 🏋️‍♀️🤩

ANGELICAS aktiviteter

LARS FRÖLANDER

Lars är en av våra största idrottsprofiler genom tiderna helt enkelt, och det är få som har en sån diger meritlista, med 6 Olympiska spel, inkluderande OS-guld, VM-guld, EM-guld och världsrekord m.m. All den erfarenheten kommer fortfarande till användning, då han idag fortsätter att passionerat arbeta som expertkommentator för svensk simning och som fritidskonsulent för sin hemkommun. Nu aktuell som deltagare av Superstars på kanal 5.

LARS aktiviteter

IDA KJOS

Ida är mor, jurist, talare och skribent med bakgrund som både elitsimmerska och löpcoach. Hon nominerades till “Årets Rising Star” av Affärsvärlden 2021 för sitt arbete som chefsjurist och har prisats för initiativ inom jämställdhet i juristbranschen. Välmående och konsten att vara modig och sann är några av de ämnen som hon flitigt och angeläget tar upp i sina kanaler. Hon har även drivit den populära podden “Systrarna Kjos” med ca över 50.000 lyssnare tillsammans med sin tvillingsyster Elin.

Det känns fint och spännande att få träffa träningsentusiaster och dela erfarenheter med under helgen. Jag längtar!

IDAS aktiviteter

Mattias Jakobsson

Mattias har ett förflutet inom friidrotten, fann dansen, som han också jobbar med proffesionellt, och tränar/tävlar i crossfit.
Han är alltid mån om deltagarens upplevelse, småbarnspappa, musikalälskare, sprallig och seriös, besatt av längdskidåkning och ser på 15 år gamla skidlopp som återhämtning.

Jag bugar mig ödmjukt att få rada upp mig med de övriga coacherna och att vi tillsammans kommer skapa en riktigt härlig träningsweekend till er. Bland annat står dans på min meny. Kan hända att jag snor några danssteg från de mest kända musikalerna 😉 Varmt välkomna

Mattias aktiviteter

Josefine bengtsson

Josefine är en av Sveriges mest framstående yogaprofiler.
Många har följt henne när hon bloggade om Yoga i Metro Mode och hon har även hunnit skriva 2 böcker om Yoga och meditation.
I över 10 år har hon rest runt världen och skapat yogaretreat i bl.a. Indien, Thailand, Frankrike, Costa Rica och svenska skärgården där hon hållt space för tusentals deltagare och har länge varit ett av de mest populära och välbesökta yogaretreatet i världen.

Längtar till att få träffa er alla på detta spännande event i sälen. Så pepp på att få utmanas av alla härliga coacher och att få utmana dig till att släppa taget och känna kroppen inifrån.

josefines aktiviteter

Andreas lindberg

Finns få coacher som kan mäta sig med Andreas erfarenhet.
Han var tidigt handplockad till Team Reebok som åkte land och rike för att utbilda och inspirera andra gym i sina uppstarter. Startade eget gym/box redan 2012. Har hela tiden kombinerat det med att tävla, senast representerande Sverige på VM i funktionell fitness på Aruba!.
Idag äger och driver han Sveriges största Crossfit-box, Crossfit Highway i Linköping.

När jag hörde om det först så ville jag vara med deltagare själv. Men nu ser jag mycket fram emot att utmana deltagarna i en unik och inspirerande fjällmiljö.

andreas aktiviteter

Maja Torbjörnsdotter

Maja är en ny stigande stjärna i yoga community’t. Trots det har hon mängder av erfarenhet och är otroligt kreativ.
Hon har de senaste åren varit en av huvudcoacherna på populära yogaretreatet “the Soul Space” med över 20 retreat om året, där hon håller i Yoga, meditation och mantra sång.

Jag ser fram emot att mjukna i enkelhet och närvaro, till fjälls. Naturen visar oss det enkla och självklara. Som yogalärare under helgen vill jag vägleda dig tillbaka till kroppens upplevelser, andetaget, enkelheten, njutningen och närvaron som redan finns, bara du lyssnar. 

MAJA aktiviteter

Jeanette Björkman

Jeanette har många års erfarenhet på olika träningscentrum, både som PT och gruppinstruktör, och driver träningsföretaget
Combo training and wellness. Hon jobbar mycket med företag i form av träning som gynnar Team building.

Jag älskar utmaningar. iChallenge är där vi möts och når nästa nivå.
Jag ser framemot att inpirera och bli inspirerad. Din glädje är min motivation .

Jeanette aktiviteter

Sabina Dalfjäll Vassiliou

De flesta av er känner förmodligen igen henne som en av coacherna i “Biggest loser”, men Sabina började sin karriär som dansare, och blev snabbt en av de mest eftertraktade dansarna i Sverige, där hon bl.a uppträtt på Lets dance, Melodifestivalen och Eurovision Song Contest. Dessutom har hon varit en mycket eftertraktad lärare och koreograf.
Idag är hennes kall att hjälpa människor leva ett hälsosammare liv

Jag ser fram emot att få träffa nya människor och dela med mig av mina kunskaper. Att få inspirera och att bli inspirerad. Jag är enormt tacksam och taggad över denna helg! 

SABINAS aktiviteter

Martin Ingeby

Martin har varit och är, förutom en duktig atlet själv, en av de mest inflytelserika ambassadörerna för svensk CrossFit, och bidragit till att så många tycker det är kul att träna Crossfit och känner sig inkluderade. Han har även varit event manager på klassiska CF tävlingen Solid Open på Stockholms Stadion.

Jag ser verkligen fram emot kombinationen träning, skratt och massa glada härliga människor och allt detta på en sådan fantastisk miljö som Sälen, det kan ju bara inte bli fel. IChallenge tror jag kommer bli en upplevelse som man sent kommer glömma. Jag räknar ner dagarna!

MARTINS aktiviteter

Madeleine Vall

Madeleine har många strängar på sin lyra, så häng med nu.
Fd professionell fighter (Svensk-, Nordisk- och Europamästare, rankad topp 3 i världen i thaiboxning). Utbildad PT, löpcoach och kostrådgivare,
Självförsvarsinstruktör. Skrivit boken ´Stark på Insidan´ om mental tuffhetsträning. Skådis/stuntman (Wonderwoman, Last Man Down, Elitstyrkans Hemligheter, Fångarna på fortet, Duellen mm)

Ser så mycket fram emot denna helg! Härlig gemenskap, massor av träning med alla dessa inspirerande coacher – i en magisk miljö! Kommer bli dunder!

MADELEINES aktiviteter

Jesper Berlin

De flesta känner igen honom från TV4s dokusåpa “Elitstyrkans hemligheter”.
Jesper är f.d. elitsoldat med 30 års erfarenhet inom det militära som i dag föreläser om ledarskap och vad det är som får grupper att lyckas eller misslyckas. Han blandar aktuell forskning med sin 30-åriga erfarenhet inom militären.

Fjällen, träning och inspirerande människor…vilken combo!
Livet börjar i slutet av din komfortzon, här har alla chansen att utmanas efter egen förmåga tillsammans med grymma människor.

JEspers aktiviteter

Mia Rodhborn

Mia är kanske den mest erfarna coachen vi har i Sverige idag, och den som kanske guidat flest till ett mer aktivt och hälsosamt liv. Hon gör det dessutom med ett så genuint engagemang. Inte konstigt att hon också mottagit branschpriset “Gulhjärtat” för Sveriges bästa PT. 
Vi är otroligt stolta över att ha henne i teamet! 

Kalle är en stor förebild för mig när det gäller träning. 
Det var han som fick mig att börja med crossfit och det var också Kalle som pratade om att fokusera på att röra sig som en atlet istället för att jämföra med andra. En sann coach.
Träning med Kalle är glädje för mig, så när han ville ha med mig på sitt och Peters event tackade jag glatt ja!
Hoppas vi ses, tror det kommer bli en oförglömlig helg ♥️

MIAS aktiviteter

Alexander Larsson

Alex är, förutom en av våra mest framstående musikalartister, även en grym och omtyckt PT som pushat och inspirerat många av våra främsta artister.

Ska bli en dröm att både få träna tillsammans med er och dela med mig av min syn på hälsa och träning. Samt att få hålla pass för er i en fantastisk miljö som Sälen. Jag ser så mycket fram emot att träffa er denna helg. NU KÖR VI!

ALEXANDERS aktiviteter

Elin Härkönen

En sann inspiratör som omvandlar motgångar till styrkor och ständigt inspirerar andra att våga utmana sig och lära sig nya saker. Belönad med det mest prestigefyllda utmärkelse man kan få i fitnessbranschen, “guldhjärtat” och även det nyinstiftade “Catarinas minne-priset” är hon en självklar coach på iChallenge Sälen.

Ska bli så roligt att få dela med mig av min passion och kunskap för att få deltagarna att utmanas, prova något nytt och se livet från ett annat perspektiv. 🤸‍♀️

Elins aktiviteter

Peter Bláha 

En crossfit-älskande ex-gladiator som flytt till Marbella och borde stretcha mer och flexa mindre.

Vi vill leverera en träningshelg där alla utmanar sig själv utifrån sin förmåga och vågar testa på nya saker. Jag själv kommer testa på något som jag aldrig trott jag skulle göra…

PETERs aktiviteter

Karl Dyall

En dansande Crossfit Games atlet som sadlat om till Yoga och hittat lugnet men behållt styrkan och charmen.

Ser så fram emot att svettas och inspireras tillsammans med er och de duktiga profiler som valt att förgylla dessa magiska dagar här i Sälen. Känns så coolt att kunna bjuda på denna mångfald av upplevelser!

KARLS aktiviteter