Lär känna våra coacher bättre

Jesper Berlin

De flesta känner igen honom från TV4s dokusåpa “Elitstyrkans hemligheter”.
Jesper är f.d. elitsoldat med 30 års erfarenhet inom det militära som i dag föreläser om ledarskap och vad det är som får grupper att lyckas eller misslyckas. Han blandar aktuell forskning med sin 30-åriga erfarenhet inom militären.

Fjällen, träning och inspirerande människor…vilken combo!
Livet börjar i slutet av din komfortzon, här har alla chansen att utmanas efter egen förmåga tillsammans med grymma människor.

JEspers aktiviteter

Sabina Dalfjäll Vassiliou

De flesta av er känner förmodligen igen henne som en av coacherna i “Biggest loser”, men Sabina började sin karriär som dansare, och blev snabbt en av de mest eftertraktade dansarna i Sverige, där hon bl.a uppträtt på Lets dance, Melodifestivalen och Eurovision Song Contest. Dessutom har hon varit en mycket eftertraktad lärare och koreograf.
Idag är hennes kall att hjälpa människor leva ett hälsosammare liv

Jag ser fram emot att få träffa nya människor och dela med mig av mina kunskaper. Att få inspirera och att bli inspirerad. Jag är enormt tacksam och taggad över denna helg! 

SABINAS aktiviteter

Mattias Jakobsson

Mattias har ett förflutet inom friidrotten, fann dansen, som han också jobbar med proffesionellt, och tränar/tävlar i crossfit.
Han är alltid mån om deltagarens upplevelse, småbarnspappa, musikalälskare, sprallig och seriös, besatt av längdskidåkning och ser på 15 år gamla skidlopp som återhämtning.

Jag bugar mig ödmjukt att få rada upp mig med de övriga coacherna och att vi tillsammans kommer skapa en riktigt härlig träningsweekend till er. Bland annat står dans på min meny. Kan hända att jag snor några danssteg från de mest kända musikalerna 😉 Varmt välkomna

Mattias aktiviteter

Martin Ingeby

Martin har varit och är, förutom en duktig atlet själv, en av de mest inflytelserika ambassadörerna för svensk CrossFit, och bidragit till att så många tycker det är kul att träna Crossfit och känner sig inkluderade. Han har även varit event manager på klassiska CF tävlingen Solid Open på Stockholms Stadion.

Jag ser verkligen fram emot kombinationen träning, skratt och massa glada härliga människor och allt detta på en sådan fantastisk event , det kan ju bara inte bli fel. IChallenge tror jag kommer bli en upplevelse som man sent kommer glömma. Jag räknar ner dagarna!

MARTINS aktiviteter

HEMLIG COACH

Ako är en sann expert när det gäller både kost och träning. Hans omfattande kunskaper speglas i hans egen imponerande fysik, hans prestationer inom CrossFit, gymnastik, AF mm, och de otaliga personer han har hjälpt att nå sina livs bästa form. Ako är en inspirationskälla som kontinuerligt visar hur engagemang och expertis kan leda till extraordinära resultat.

Jag älskar träning och att få coacha! Att dela en sån här upplevelse med likasinnade är oslagbart. Ser så mycket fram emot både Hammarbybacken, Sälen och Trysil med massor av träning och mingel!

aktiviteter

Peter Bláha 

En crossfit-älskande ex-gladiator som flytt till Marbella och borde stretcha mer och flexa mindre.

Vi vill leverera en träningshelg där alla utmanar sig själv utifrån sin förmåga och vågar testa på nya saker. Jag själv kommer testa på något som jag aldrig trott jag skulle göra…

PETERs aktiviteter

Karl Dyall

En dansande Crossfit Games atlet som sadlat om till Yoga och hittat lugnet men behållt styrkan och charmen.

Ser så fram emot att svettas och inspireras tillsammans med er och de duktiga profiler som valt att förgylla dessa magiska dagar. Känns så coolt att kunna bjuda på denna mångfald av upplevelser!

KARLS aktiviteter